Metalrom Industry

Gaseste curajul de a fi tu insuti, chiar daca inca nu stii cine esti.

Paulo Coelho

S.C. Metalrom Industry SRL se ocupa cu comercializarea produselor in domeniul materialelor de constructii, importul si distributia acestor produse acoperind astfel diverse ramuri precum constructii civile, confectii metalice, hidroizolatii, termosistem de fatade, amenajari interioare, tamplarie PVC si aluminiu, mobilier si prelucrarea lemnului.

Inca de la inceput, strategia noastra a fost structurata pe doua concepte:

REPREZENTARE - comercializam branduri consacrate iar calitatea de distribuitor zonal permitandu-ne sa oferim nu doar produse, ci un pachet complet de solutii, consultanta tehnica, livrare prompta in magazinele de profil dar si direct pe santier.

DISTRIBUTIE CLASICA - identificarea nevoilor clientilor si flexibilitatea in gandire si actiune a noastra, ne-a permis furnizarea de servicii si produse competitive care dau un plus de valoare, eficienta si profit afacerii dumneavoastra.

Inovatia, seriozitatea si identificarea unor oportunitati noi in afaceri, alaturi de partenerii nostri strategici, ne dau curajul si puterea de a oferi alternative incitante si motivante mediului de afaceri.

" Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"

Soren Aabye Kierkegaard


Corneliu Viconschi

Oferte speciale

- nu exista oferte